Palvelumme

Roll Group suunnittelee ja toteuttaa yksilöityjä teknisiä kokonaisuuksia tarpeidesi mukaisesti. Palvelu, laatu sekä korkeatasoinen toteutus ovat asioita joista meidät tunnetaan.

Valotekniikka ja äänitekniikka

Yritystapahtumien tekniset toteutukset

Jokaiseen yritystapahtumaan tarvitaan hyvä ennakkosuunnittelu, tilatarpeiden kartoitus ja luotettava sekä asianmukainen tekninen kokonaisuus.

Messut ja messuosastot

Toteutamme messuosastoille-ja näyttelyihin trussirakenteita, valaistus-ja äänitekniikkaa, kuvatekniikkaa sekä visuaalisia elementtejä.

 

 

Yleisötapahtumien toteutukset

Olipa kyseessä sitten mikä tahansa yleisötapahtuma, kuten urheilukilpailu, kylätapahtuma tai festivaali, niin meiltä löytyy kaikki tekniset ratkaisut aina ulkoilmalavoista tapahtuman sähköistyksen tarpeisiin.

Videotuotanto ja striimaukset

Videotuotantoryhmämme toteuttaa vaativatkin videotuotannot, striimaukset ja virtuaalitapahtumat vahvalla ammattitaidolla. Videotuottannot ja striimaukset voidaan toteuttaa aina siellä missä sille tarvetta onkaan. Tuusulan studiotilassamme voidaan myös toteuttaa vaikkapa musiikkivideon kokonaisvalatainen tuotanto, haastattelut, tiedotustilaisuudet jne. Laaja dronekalustomme kuvaa tapahtumia ja alueita ilmasta käsin. Editointikalustollamme viimeistellään hyvälaatuiset koosteet kuvauksista.

Striimauksiin hoidamme myös tarvittavat juontajat, esiintyjät ja halutut asiantuntijat puolestanne. Meillä tämä onnistuu!